Лятно училище за пропусналите онлайн обучението, разпореди вчера правителството, променяйки

...
Лятно училище за пропусналите онлайн обучението, разпореди вчера правителството, променяйки
Коментари Харесай

Лятно училище за пропусналите онлайн обучението ученици

Лятно учебно заведение за пропусналите онлайн образованието, разпореди през вчерашния ден държавното управление, променяйки наредбата за приобщаващото обучение, която регламентира спомагателните уроци за изоставащите възпитаници.
Допълнителното образование на учениците, които не са взели материала онлайн, ще е с дълготрайност 120 образователни часа и ще е по опция присъствено, написа 24 часа.
Групите, в които ще се образоват тези деца, ще са с най-много 10 души.
Обученията ще продължат и през лятната почивка, с цел да могат неучаствалите в онлайн образованието деца да наваксат с материала до началото на новата образователна година.
10-11% от учениците не са взели участие в онлайн образованието, което стартира след оповестяването на изключителното състояние на 13 март, сочат данни на просветителния министър Красимир Вълчев от 6 май.
Това значи, че на лятно учебно заведение ще вървят към 60 хиляди възпитаници. Ще бъдат включени и тези, които са се обучавали отчасти с носени им по домовете материали на хартия.
40 образователни часа по български език пък ще има за деца в детските градини, които не владеят езика, планува друга смяна в наредбата за приобщаващо обучение.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР