Лурдес Леон определено върви плътно по стъпките на известната си

...
Лурдес Леон определено върви плътно по стъпките на известната си
Коментари Харесай

Голите провокации на Лурдес Леон

Лурдес Леон несъмнено върви компактно по стъпките на известната си майка. Говорим освен за това, че се изявява като певица, само че и че провокативното държание и полуразголени визии несъмнено няма по какъв начин да не ни припомнят за Мадона.
 Лурдес Леон с поредна гола провокация на седмицата на модата в Ню Йорк
Когато дъщерята на Мадона не остави доста на въображението

Поредната гола провокация на Лурдес Леон

Само преди седмица 26-годишната щерка на Кралицата на попа се появи на събитие на Victoria`s Secret облечена в изцяло транспарантна къса рокля, която не оставяше нищо на въображението.

А в този момент Лурдес взе участие в Vogue Fashion`s Night Out в Мадрид, с което списанието отпразнува 35-та си година в Испания. Тя беше избрала дълга рокля в черно, бяло и алено с претекстове на дракони, която обаче също беше транспарантна.

Разбира се, тя я носи на голо, с помощта на което всички съумяха да видят черните прашки, с които я е " комбинирала ". Визията й се добавя от черно ботуши на висок ток и бижута с доста вериги.

От Vogue прецизират, че роклята на Лурдес Леон е направена напълно от метализирани текстилни влакна, които разрешават на дрехата да заема формата на притежателката си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР