Lupa.bg получи снимка на мъжа, който без книжка погуби трима

...
Lupa.bg получи снимка на мъжа, който без книжка погуби трима
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Тройният убиец, погубил хора без книжка, ето го

Lupa.bg получи фотография на мъжа, който без брошура погуби трима души на пътя сред Плевен и Ловеч. 

Окръжният съд в Плевен остави за непрекъснато в ареста обвинения за тежката злополука с трима починали на пътя Плевен – Ловеч. Това стана известно през днешния ден, откакто бе прегледано искане на Окръжна прокуратура - Плевен за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - " Задържане под стража " по отношение на 30-годишния Г. Т.

Прокурорът по делото уточни, че обвиненият е с 15 криминалистически регистрации, неведнъж е осъждан за разнообразни закононарушения като последната му наложена ефикасна присъда е от 3 години, която е изтърпял през 2021 година

В хода на съвещанието стана известно още, че 30-годишният живее най-вече в Германия, където работи, има три деца. Той е приключил единствено седми клас и няма шофьорска брошура. В претекстовете си прокурорът акцентира, че у обвинения е построен модел на държание към нарушение на публичния ред и има заплаха, в случай че му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение, да се укрие и да извърши друго закононарушение.

Пред съда Г.Т. съобщи, че не е карал той лекия автомобил на 21 юли вечерта, а неговият братовчед, умрял в злополуката. Той пожела да му бъде наложена по-лека мярка като домакински арест или парична гаранция, тъй като се нуждае от лекуване и би трябвало да се грижи за децата си.

Определението на Окръжния съд в Плевен не е дефинитивно. То може да се апелира и стачкува пред Апелативен съд - Велико Търново, в тридневен период, считано от през днешния ден.

Доволни сме от решението съда, тъй като по този метод се попречва опцията обвиненият да избяга в чужбина, сподели пред правосъдната зала Николета Вълева, братовчедка на починалия в злополуката моторист. Решението на съда бе подкрепено и от негов другар Тихомир Стоянов, който изрази вяра, че мярката ще бъде доказана и от съда във Велико Търново, с цел да може обвиненият да остане в ареста до началото на делото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР