Луната преминава на празен ход от 13:59ч до 06:10ч на

...
Луната преминава на празен ход от 13:59ч до 06:10ч на
Коментари Харесай

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

Луната минава на луфт от 13:59ч до 06:10ч на 5 септември. Не предприемайте нищо значимо, не правете значими по значение покупки, не подписвайте контракти, не започвайте нови неща.

Луната е в символ Скорпион до 06:09ч на 5 септември

Енергията на този интервал работи на подсъзнателно ниво, пробужда странни интуиции и ни лишава от способността да направляваме своите страсти. Опасен интервал. Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва се прочувствената възбудимост. В дните на Скорпиона можем да станем по-раздразнителни, нервни, мрачни и ядосани, да бъдем недоволни от себе си и от хората към нас - всичко се вижда в мрачни тонове. Може да възникне предпочитание за фрапантни промени. Не се поддавайте - това е единствено изострена взаимозависимост от мимолетните промени в настроението. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 5 лунен ден до 12:41ч на 4 септември (от 11:30ч на 3 септември)

Доминиращ 6 лунен ден от 12:41ч на 4 септември до 13:50ч на 5 септември

В този лунен ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. В шести лунен ден последователно на човек стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Всичко, което се случва в този лунен ден е обхванато от ореол на мира и равновесие. Този специфичен ден е за адаптиране, преосмисляне, оценка на последните събития. Трябва да се означи, че шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал по-скоро на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи занимания. Ако от дълго време сте желали да си вземете почивен ден, само че все не можете да намерите време за това, в този момент е съвършен ден по тази причина.

Възможно е да се сътвори телепатична връзка с доста непосредствен човек. Ден на интуитивното познание и за служене на другите. Въздържайте се от всевъзможни пътувания, в случай че не е неотложно! Не давайте на друго лице да употребява персоналните ви движимости (дори на близки хора)! Счита се, че дружно с движимостите си ще предадете душевното си успокоение и шансът ще ви напусне.

Днес единствено наблюдавайте света към вас, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се откажете от бурните прочувствени реакции. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

В този лунен ден полови връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Препоръчва се по-малко секс, повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности. Това е най-хубавият ден за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно положение.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Сънищата в шести лунен ден се смятат за оракулски. Символите могат да открият на индивида информация освен за него, само че и за бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте сънували, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

18 безоблачен ден - Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР