Луната прави напрегнат аспект с Марс по обяд. Психиката ни

...
Луната прави напрегнат аспект с Марс по обяд. Психиката ни
Коментари Харесай

Днес е труден ден - не се претоварвайте физически, психически и емоционално

Луната прави под напрежение аспект с Марс по обяд. Психиката ни става по-малко устойчива. Може да има прояви на експанзия, нервност и непоносимост към непознатите прояви и отзиви. Нараства количеството на разногласията и споровете по нищожен мотив. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Добре е да сте сдържани в деянията си. Понижава се успеваемостта на решителните дейности. Могат да се появят колебливост и съмнения. През втората половина на деня тези въздействия стартират да отслабват.

Луната влиза в символ Скорпион от 04:14ч и ще остане там до 13:13ч на 22 юли. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене.

Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести. Бременните дами да се пазят от преждевременно раждане.

8 лунен ден продължава от предния ден до 14:25ч. на 20 юли. За предпочитане е да останете пасивни. Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си по никакъв метод. Не бива да се гневите и да нервничите. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията, горест, незаинтересованост.

Опитайте да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време.

9 лунен ден (започва в 14:25ч на 20 юли до 15:28ч на 21 юли). Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари, да не харчите, да не вземате и да не давате пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте техники за отбрана.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

В връзките е допустимо да се породят спорове. Не е уместно за първа среща в този ден. На запознанства зародили в този ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После постоянно ще се питате:”Това сън ли беше или реалност”.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Съновиденията, които предстоят демонстрират какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР