Луната e знак Водолей до 15:28ч на 22 септември. Луната

...
Луната e знак Водолей до 15:28ч на 22 септември. Луната
Коментари Харесай

Не правете непоискано добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек. 


Луната e знак Водолей до 15:28ч на 22 септември.

Луната в този знак благоприятства основаването на другарски връзки. Възниква предпочитание да се споделят своите мисли,идеи, прекарвания. Засилва се интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Дните на Водолея разрешават на човек изцяло да се осъществя. Лесно се въодушевява и ентусиазира. Хората в този момент са по-сантиментални и сантиментални, по-чувствителни, само че и по-нервни. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания.

Неподходящо време за смяна на местоработата. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, очни заболявания. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави.

След 20:14ч Луната потегля на луфт до 15:28 на идващия ден. През това време да не се подхваща нищо значимо.

Хронология на лунните дни:

12-ти лунен ден, стартира от 17:20ч на 20 септември и продължава до 17:56ч на 21 септември.

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. В този ден не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени.P Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13-ти лунен ден, стартира от 17:56ч на 21 септември и продължава до 18:28ч на 22 септември.

Този лунен ден е предопределен да се работи над грешките и да се поправят. От позиция на силата на тринадесетия лунен ден, ние освежаваме нашия енергиен ресурс, възобновяваме виталните си сили. Като цяло към този ден би трябвало да се отнасяте с нужното внимание и съществено. В 13 лунен ден постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила. Може доста да научите от хората, вслушвайки се в техните препоръки. Препоръчително е да се въздържате от нови познати и контакти.

Лош знак в този интервал е да се появят болки в стомаха - те демонстрират неправилността на вашите дейности.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Днес е 5 безоблачен ден - За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. Повече работете, по-малко говорете. В никакъв случай не би трябвало да се бездейства. Не би трябвало на никого да се опонира нито на хората, нито на събитията. Не завиждайте Pи не осъждайте другите, не предавайте доверието им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР