Луната e знак Водолей до 15:28ч. Да не се сменят

...
Луната e знак Водолей до 15:28ч. Да не се сменят
Коментари Харесай

В този ден трябва да намерите пътя към сърцето на друг човек

Луната e знак Водолей до 15:28ч.

Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Избягвайте да вървите на дълги дистанции, не стойте дълго време прави.

Луната се движи на луфт до 15:28ч.

Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Да не се подписват контракти, д не се купуват скъпи неща като автомобил, ледник, тв приемник, компютър и така нататък Ако имате опция почивайте, вършете рутинната си работа или довършвайте нещо, което по-рано сте захванали.

В 15:28ч Луната минава във водния знак Риби. Засилва се интуицията, хората стават по-състрадателни и милостиви. Уязвими са ходилата на краката. Да се понижи използването на течности, също на алкохол. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях.

Хронология на лунните дни:

13-ти лунен ден, стартира от 17:56ч на 21 септември и продължава до 18:28ч на 22 септември.

Ден мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. От позиция на силата на тринадесетия лунен ден, ние освежаваме нашия енергиен ресурс, възобновяваме виталните си сили. Възможно е да научите нещо незнайно ви до момента. Числото 13 подхожда на съзвездието Змиеносец - назовава се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат доста да трансформират ориста ви. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Консумирайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Движение на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено.

Лош знак в този интервал е да се появят болки в стомаха - те демонстрират неправилността на вашите дейности.

Подстрижка – може да се подстригвате през целия ден, само че до 18:30ч.

Сънищата (петък против събота) по принцип са правдиви и отразяват компликациите и проблемите, нуждаещи се от неотложно решение, само че постоянно имат алегорична форма и би трябвало да се разшифроват вярно, с цел да се получи отговор.

Следва 14-ти лунен ден, стартира от 18:28ч на 22 септември и продължава до 18:58ч на 23 септември.

Мистичните сили работят по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с осведомителното поле. Музиката работи изключително благотворно върху положението на душата. При задоволително тренировки може да се отвори третото око.

Днес е 6 безоблачен ден - Денят е отдаден на любовта. В този ден би трябвало да намерите пътя към сърцето на различен човек. Добре е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Проправяйте път към другите, помагайте им да намерят верният път, спасявайте ги от заблуждения, „ отворете им очите” за истината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР