Луната е в знак Водолей до 17:03ч Нуждаем се от

...
Луната е в знак Водолей до 17:03ч Нуждаем се от
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в символ Водолей до 17:03ч

Нуждаем се от повече независимост и нови неща. Силно се усещат рестриктивните мерки, тежестта на работата, рутината на всекидневието, скучните връзки. Емоциите са променливи и непредвидими. Чести са деянията на раздразнителност, неочаквани прочувствени рецесии. Стават доста съвпадения и случайности. Любовта е разкрепостена, задействат се другарските връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват очите и ставите. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на луфт до 17:03ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната минава в символ Риби в 17:03ч.

Доминиращ 19 лунен ден от 00:14ч на 22юни до 00:44ч на 23 юни

Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега сме най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. Често това са провокации на тъмните сили.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този лунен ден биваме „ проверявани” за горделивост и злопаметност. Неблагоприятно за другарство. Не би трябвало да се спори и да се обясняват връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране.

Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Не бива да се стригат коси и да се режат нокти.

4 безоблачен ден - Ден на дейните занимания и за вдишване на обмислен риск. Ден на битката за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са онеправдани и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати. Не би трябвало през днешния ден да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР