Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.

...
Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.
Коментари Харесай

Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околния свят

Луната е в символ Водолей до 09:09ч на 26 май.

Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят вашите ползи. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Ден за отдих и разформироване, за обич и развлечения. Не би трябвало да се претоварвате и да влизате в спорове. Уязвими са коленете, долните стави. Не се предлага дълго ходене.

Доминиращ 20 лунен ден от 01:03ч на 24 май до 01:41ч на 25 май

Ден за алхимия на духа.

Време за галактическа обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Можете да получите откровения от Висшите сили, да откриете същността на казуса, който ви вълнува или да получите изчерпателна информация, от която се нуждаете. Ако не харесвате някакви черти на вашия темперамент или външен тип - този ден е прелестен както за вътрешна, по този начин и за външна промяна.

Вибрациите на 20 лунен ден са такива, че в случай че го прекарате в положително и радостно въодушевление, с усмивка и доброжелателност, то позитивното ви въодушевление ще сложи здрава основа за триумф за дълъг интервал напред. Днес Небесата обилно подаряват тези, които излъчват силата на любовта и добрина към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което желаете, без никакви спънки извън. Ден за размисли и в който можете да вземете значими решения. Благоприятен за всевъзможни инициативи, за пътешестване, за извършване на домакинска работа, за поправки. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ. Покажете грижа и внимание към околните ви.

Посетете родственици, направете дарове. Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Любовните връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен. Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не сте за подкастряне, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Днес е 5 безоблачен ден

– Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня. Добре е по-малко да говорите.

Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане. По-добре е да простите, в случай че сте скарани. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР