Луната е в знак Везни от 06:04ч до 09:32ч на

...
Луната е в знак Везни от 06:04ч до 09:32ч на
Коментари Харесай

Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения

Луната е в символ Везни от 06:04ч до 09:32ч на 27 януари.

Луната в този знак носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове. Лесно се реализират контактите и се стига до взаимни отстъпки. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър миг, а в този момент го посветете на възстановяване на връзките, договаряния, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е устойчиво.

Бъбреците да не се претрупват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.

Продължава 20 лунен ден от 21:37ч на 24 януари до 22:50ч на 25 януари.

Ден, в който става алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисли, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Следете своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове, по тази причина не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще поостигнат тези, които работят в колектив, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните запаси на организма.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, към този момент могат да се осъществят. Сцена на ревнивост и недоразумение могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:50ч на 25 януари до 23:59ч на 26 януари.

Днес е 11 безоблачен ден - Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията, добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Не се бойте от проблемите и самоуверено ги решавайте. Трябва да отреагирвате незабавно на изменящите се обстановки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР