Луната е в знак Везни до 22:30ч до 27 октомври

...
Луната е в знак Везни до 22:30ч до 27 октомври
Коментари Харесай

Ден за алхимия на душата

Луната е в символ Везни до 22:30ч до 27 октомври

Човек в този момент става изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Снижава се вероятността от спорове, разногласия. Лесно се реализират взаимни отстъпки.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Доминиращ 28 лунен ден 05:21ч на 26 октомври до 05:37ч на 27 октомври

Хармоничен и ярък ден, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек и в природата царува естетика.

Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат забавни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец.

Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли и да не се споделят неприятни думи. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот. Хубаво е да бъдете великодушни в постъпките си, да извършите подарък на жена, дете.

Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден другояче ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Болестите почнали в този ден не са рискови.Молитвата и покаянието в този момент работят благотворно.

Секс –На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Не е уместно за подкастряне. Може да снижи вашата интензивност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се употребява. Ако не запомните съня си, това значи, че сте прекъснали връзката си с небесата, прекалено много сте се отдалечили от духовната си същина.

10 безоблачен ден –Още като станете сутринта от сън, вкарайте в мозъка си положителна мисъл и се настройте позитивно за новия ден. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР