Луната е в знак Телец, където ще остане до 04:33ч

...
Луната е в знак Телец, където ще остане до 04:33ч
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреждава: Внимавайте днес, конфликтите изникват от нищото

Луната е в символ Телец, където ще остане до 04:33ч на 6 август.

Луна в символ Телец оказва помощ да се решат финансовите въпроси. Хората стават по-нежни и милостиви, само че също по този начин с по-материална настройка и практични. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора.
За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на душeвността. Добре е да се срещате с близки и обичани хора, да пребивавате в удобна и релаксираща конюнктура. Подходящо време за гурме. Днес повече от всеки път е настояща приказката, че “любовта на мъжа, минава през стомаха”. Тези дами, които не са прекомерно мощни в кулинарното изкуство, могат да изненадат брачна половинка си като го поканят на ресторант.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета.

23 лунен ден от 00:14ч на 4 август до 00:45ч на 5 август

Това е един от сериозните дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза. Нови каузи не започвайте, само че по тази причина пък денят е един от най-подходящите за довеждане докрай на всичко стартирано.

Време за дейни дейности, само че гледайте да не превърнете тази интензивност заради неспокойствие в настъпателност. В противоположен случай пораждат проблеми. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение. Всеки би трябвало да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо във вътрешността в себе си.

Добре е да разчистите задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Денят е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. Буквално от нищото изникват спорове, доста хора са склонни към хулигански прояви, защото попадат във властта на „ вътрешните си демони”, по тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища, манифестации и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателно е да се употребява вегетарианска диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват още повече агресивността.

Ден за разрушение на остарялото и освобождение от всичко излишно.

За предпочитане е по-малко да се поддържа връзка. Неподходящо време за любовни срещи, изключително за тези, които са в напрегнати връзки. Може да стане още по-лошо. Много е уместно да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите гении и качества.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че няма да бъдете разбрани вярно. Сексът в този момент е противопоказен, защото в този момент подкопава здравето. Преобразувайте половата сила в креативна.
Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР