Луната e в знак Телец до 22:42ч на 26 октомври.

...
Луната e в знак Телец до 22:42ч на 26 октомври.
Коментари Харесай

Поглезете се, пейте и танцувайте

Луната e в символ Телец до 22:42ч на 26 октомври.

Когато Луната е в символ Телец по-лесно е да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 17 лунен ден (започва от 18:50ч на 24 октомври и продължава до 19:21ч на 25 октомври)

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Денят е подобаващ за нови и значими каузи. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Добре е да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. По личното въодушевление и положение в 17-ия лунен ден може да се дефинира вярно ли сте избрали виталния си път. Ако се чувствате с приповдигнат дух, радостни и радостни, желаете да се смеете, тогава всичко е наред. Ако в противен случай, меланхолията и тъгата се прокрадват в душата ви, в очите ви се появяват сълзи и смешка на приятеля ви не провокира смях, то се замислете - това е правилен знак за неверни дейности.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Много положително време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже да няма съответен мотив и да се насладите на общуването. Хубав ден за влюбените, за самопризнание в обич. Денят е прелестен за обич във всичките й проявления, само че без прояви на чувственост. Отдайте се самоуверено на любовта и пристрастеността, няма потребност да сдържате желанията си. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене.

Подстрижката ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънищата в този ден по предписание не се сбъдват, само че може да дадат напътствие за настоящото положение на физическото тяло. Тягостните и печални сънища приказват за подтисната полова сила, а радостните и приятните свидетелстват за ресурси от ентусиазъм и креативна сила.

Следва 18 лунен ден, който стартира в 19:21ч на 25 октомври и продължава до 19:57ч на 26 октомври.

Днес е 9 безоблачен ден – Не се опасявайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила. Хубаво да гори свещ или да свети лампа. Ако в този ден непрекъснато мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР