Луната е в знак Телец до 17:35ч. През цялото това

...
Луната е в знак Телец до 17:35ч. През цялото това
Коментари Харесай

Възможни са непредвидени трудности

Луната е в символ Телец до 17:35ч. През цялото това време се движи на луфт.

В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или да почивате.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

В 17:35ч Луната минава в символ Близнаци.

Продължава 23 лунен ден до 00:21ч на 24 август (от 23:50ч на 22 август)

Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Необходимо е да има самоконтрол. Не се предлага да се бъдете тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Висок е рискът някой от фамилията да надвиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън.

Подходящо време за подаване заявление за бракоразвод е в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат по-бързо и по-безболезнено.

От фамилиарност в този момент е желателно да се въздържате. Сексът във всевъзможен тип в този момент е противопоказен. Жените да бъдат доста деликатни и да се пазят от обезчестяване. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

6 безоблачен ден –Време за подсилване на връзките сред близки хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: изричането на откровени похвали е най-малкото, което можете да сторите. Ако обърнете внимание на дете в този ден, извършите нещо хубаво за него и го зарадвате, целият месец ще намирате благополучие. Необходимо е да действате съгласно страстите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да извършите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР