Луната e в знак Стрелец до 05:56ч на 11 ноември.

...
Луната e в знак Стрелец до 05:56ч на 11 ноември.
Коментари Харесай

Вижте астропрогнозата за днес

Луната e в символ Стрелец до 05:56ч на 11 ноември.

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания. Всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ на другите. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.
Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Добре е да се заобикалят кръвопреливане, донорски процедури, оперативна интервенция на изброените органи като се изключи незабавните и животоспасяващи случаи.

4 лунен ден, който стартира от 09:42ч на 10 ноември до 10:39ч на 11 ноември
Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Бъдете деликатни, защото на всички места дебнат изкушения и провокации.
Благоприятно е за другарство, само че да се заобикалят интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е за усамотение или да бъдете в стеснен фамилен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се подхваща, би трябвало доста деликатно да се обмисли.
Избягвайте двойствените обстановки. Ако някой непосредствен ви потърси за съвет, не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.
Добре е да се съблюдава сдържаност във всичко. В този ден елементарно може да намерите това, което сте смятали за окончателно изгубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост.
Добре е да има физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и повече да се върви пешком. Всяка болест, която възникне в този момент е напътствие за кармични проблеми на индивида. Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени. Препоръчва се пост и самоограничение.
Счита се, че този лунен ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата. Добре е да сте пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцаване и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молебствия. Особено е значима молитвата – апел към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута.
Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.
Подстригване не се предлага.
Сънища – Може да сънувате своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение. Ако ви се присъни умрял непосредствен човек, значи, че тъкмо той ви дава отбрана към сегашния интервал от време.
Днес е 25 безоблачен ден –Не се предлага да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не би трябвало да изричате неистини. Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Да се обърне особено внимание на децата и домашните любимци.
Ако загубите дребна сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за изгубеното.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР