Луната e в знак Скорпион до 13:13ч Времето се характеризира

...
Луната e в знак Скорпион до 13:13ч Времето се характеризира
Коментари Харесай

Астро: Това, което се започне, трябва да се доведе до край

Луната e в символ Скорпион до 13:13ч

Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората към нас - всичко се вижда в черни тонове. Може също по този начин да възникне предпочитание за фрапантни промени в живота. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат от депресивни претекстове и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Лекият флирт по това време повдига настроението.
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото самоограничение. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести. Бременните дами да се пазят от преждевременно раждане.

Луната се движи на луфт от 12:19ч до 13:13ч.
В този период от време не предприемайте нищо ново и значимо. След това Луната минава в символ Стрелец.

10 лунен ден продължава от предния ден до 16:29ч. на 22 юли.
Това е прелестно време за ново начало (без времето на празен курс Луна). Започват да се покачват жизнеността, половия капацитет, персоналното омагьосване.
Периодът не е подобаващ за усамотение и самотност. Всеки би трябвало да бъде заобиколен от родственици и близки хора. Благоприятно е за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Подходящо е за фамилни сбирки, може да съберете всички на една софра.
Семейство, основано в същото време има всички шансове да се трансформира в всесилен жанр с предаване от потомство в потомство на обичаи и реликви. Също по този начин е доста подобаващ ден за подписване на брак на двойка, която желае доста деца. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене.
В този ден е строго неразрешено да се гладува. Сокове, плодови питиета са доста потребни за организма в тоз лунен ден. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.
Подходящо е за покупки за фамилията, които ще облагодетелстват всички негови членове, да вземем за пример дом, кола, битова техника, както и за покупки свързани с децата – облекла, играчки и други

11 лунен ден (започва в 16:29ч на 22 юли до 17:27ч на 23 юли).

В този лунен ден би трябвало да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост.
Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Това, което се стартира, би трябвало да се докара до край.

Заболяванията в този ден съставляват заплаха най-вече за представителките на женския пол. Уязвими са главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието.

В този лунен ден се следи нараснала половост. През човек минават мощни енергийни потоци и сексът разрешава да се трансформират в витална сила. Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!
Подходящо е за подкастряне.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР