Луната е в знак Скорпион до 12:04ч на 15 юни

...
Луната е в знак Скорпион до 12:04ч на 15 юни
Коментари Харесай

Енергията на деня трябва да се използва само за съзидателни дейности

Луната е в символ Скорпион до 12:04ч на 15 юни

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни прекарвания, демонстрират податливост към отмятане и сръдни. Време, в което се демонстрират мощни пристрастености и стремежи. Човек е по-активен в сравнение с в другите интервали, демонстрира настъпателност, сдържаност, непоносимост, колебливост, нараснала сензитивност към засегнатост. Не би трябвало да се вземат прибързани решения. Силно нараства половото предпочитание. Често се появява възприятие на ревнивост през този интервал.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Доминиращ 11 лунен ден от 16:53ч на 13 юни до 18:02ч на 14 юни

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и в случай че не знаете по какъв начин да се справяте с тях, можете несъзнателно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, само че не би трябвало също по този начин да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Бъдете внимателни и деликатни във всичко. Да не се подхващат рисковани действия.

Можете да се грижите за околните си, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Благоприятно:

- за дотъкмяване на започнатото;

- за креативна работа;

- за научна дейност;

- за пътуване;

- може да ядете каквото поискате;

- за подкастряне. (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно:

- за нови каузи и начинания;

- за бизнес каузи и търговия - вероятни са загуби;

- за финансови операции;

- за покупко-продажба на недвижими имоти;

- за другарство – допустимо е да избухне агресия;

- за отмора (само кратка);

- за физически натоварвания;

- за подписване на брак.

Убийството на всяко живо създание е противопоказно. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е неприемливо. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Сънищата (четвъртък с/у петък) - В 11 лунен ден силата на Луната е мощно обвързвана с нашето подсъзнание, заради което е толкоз мъчно за нас да го направляваме. И както знаете, подсъзнанието нормално се демонстрира в нашите сънища. Ето за какво сънищата на този лунен ден са директно свързани с нашата душeвност и демонстрират каква позиция по пътя си заемате. Ако сте имали доста динамичен и прелестен сън, това може да значи, че силата ви е на вярното равнище. Това демонстрира също, че в живота си заемате дейна позиция и нещата вървят добре за вас. Ако в съня си сте пасивни и мрачни, значи, че в живота си плувате по течението, като поемате несъзнателно ударите на ориста. В този случай се предлага да преразгледате позицията си и да измененията нещо в живота си, с цел да не бъдете безволева марионетка, подмятана от житейските условия.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване.

Следва 12 лунен ден от 18:02ч на 14 юни до 19:10ч на 15 юни

Днес е 26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Правете всичко с готовност и от сърце. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР