Луната е в знак Риби от 09:09ч на 26 май

...
Луната е в знак Риби от 09:09ч на 26 май
Коментари Харесай

Ден на висшата небесна мъдрост

Луната е в символ Риби от 09:09ч на 26 май до 21:33ч на 28 май.

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността на интуитивното предусещане върху нещата и явленията, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, основава предпочитание за самосъжаление. На човек му се желае да се отпусне, да помързелува. Не се намесвайте в неразбираеми обстановки, където има някои незнайни. През този интервал може да се изпадне в дълбоки заблуди.

Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Уязвими са ходилата на краката.

22 лунен ден от 02:14ч на 26 май до 02:42ч на 27 май.

Ден на висшата небесна мъдрост. Символ на 22 лунен ден е Богът слон Ганеша. Добър ден освен за приемане на познания, само че и за предаването им, както и скъпия опит. Пред човек се откриват нови благоприятни условия, по тази причина би трябвало да бъде отворен и възприемащ. Някои езотерици съпоставят този лунен ден като „ златният ключ”. Полезна информация може да пристигна отвред – в рейса, от радио и телевизия, инцидентно дочут диалог и така нататък

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Необходимо е да се види позитивната страна на всичко, което се случва с вас.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Пазете си нервите и здравето. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове. Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Единственият лунен ден, когато се приветства използването на сладко. Употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – Символите в съня ви ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата постоянно се сбъдват, само че единствено тези призори имат значение. Добър знак е, в случай че сънувате книга или ключ, демонстрира, че предстоят огромни промени към по-добро.

Днес е 7 безоблачен ден – Не бива да сте мрачни в този ден. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не се застоявайте на едно място. Добър ден за пътешестване, както и да се прекара времето отвън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР