Луната e в знак Рак до 10:36 ч. Луната се

...
Луната e в знак Рак до 10:36 ч. Луната се
Коментари Харесай

Днес е ден на космическата любов и постигането на висшата мъдрост

Луната e в символ Рак до 10:36 ч. Луната се движи на луфт от 09:23 ч до 10:36 ч. През това време не предприемайте значими стъпки.

Луната минава в символ Лъв в 10:36 ч, където ще обитава до 13:09 ч на 29 ноември. Когато влезе в този знак, Луната прави хората решителни и смели. Струва ни се, че хоризонтите на нашите благоприятни условия се уголемяват, морето е до колене и можем с всичко да се оправим бързо и елементарно. Всеки копнее за комплимент, хвалба, самопризнание и всеки комплимент изработен в този момент, попада на точното място. Мъжете елементарно се оправят със своите отговорности, а дамите наподобяват по този начин добре, че денят става доста прекрасен. Денят подхожда за шумни и радостни събирания, тържества. Късметлии ще са тези, които през днешния ден и на следващия ден честват групово нова година от компаниите си. Сега е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 20 лунен ден, който стартира от 20:13 ч на 26 ноември и продължава до 21:21 ч на 27 ноември.

Енергийно доста мощен ден, изпълнен с положителна сила и положителни трептения. Ден на галактическата обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Основното предопределение на деня е духовното търсене, превъзмогване на страхове и трудности. Този изумителен ден може да донесе доста забавни събития и приятни вести.

Символ на деня е орела. Време за „ висок полет”, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности. Ако всички старания бъдат отправени към постигане на резултати, то триумфа може да надмине и най-големите ви упования. Страхът е основният и сериозен съперник през този лунен интервал и с цел да стигнете до триумфа, би трябвало безусловно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, другояче ще премине в по-дълбоките пластове на подсъзнанието.

Повишава се виталният тонус. Подходящо е да проведете разтоварващ ден, очистителни процедури, разтривки, посещаване при козметик. Всичко, което извършите за здравето си през днешния ден, ще се отрази удобно на самочувствието и външния ви тип. Да се обърне внимание на плещите и горната част на гърба. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Подходящо време за другарство, за насърчаване на нови връзки и подсилване на връзките. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Обаче, в случай че се появи спор или спор, потушавайте ги още в зародиш и не им давайте да се развият другояче ще преминат в продължителна и комплицирана война в връзките.

Секс – Добре е секса да бъде деен и забавен, в смисъл да има нещо ненадейно. Препоръчват се позициите, при които дамата е от горната страна. Това оказва помощ да се уравновеси мъжката сила, която в този момент е много дейна.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници на вятъра.

Подстригването подтиква оптимизма. Дори да не ви е време за коафьор, подрежете най-малко милиметър от бретона си или от някой кичур.

Сънищата крият в себе си информация какви вътрешни спорове пречат да се изяви вашата персона. Правилното пояснение на знаците дават информация какво е належащо да извършите, с цел да постигнете задачите си.

Следва 21 лунен ден, който стартира от 21:21 ч на 27 ноември и продължава до 22:32 ч на 28 ноември.

Днес е 12 безоблачен ден – Ден за астрално изчистване и събуждане на живота. В този ден господстват скрити сили, получаваме толкоз, колкото сме заслужили. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Покажете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР