Луната е в знак Лъв до 04:13ч на 27 ноември.

...
Луната е в знак Лъв до 04:13ч на 27 ноември.
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Правете бавен секс, пазете си кръста! Добър знак е, ако този петък намерите дребни монети с герба нагоре

Луната е в символ Лъв до 04:13ч на 27 ноември. След 18:25ч минава на луфт.

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността, множеството каузи се удават елементарно. Така както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява величествен. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок, съгласно астроложката Ивелина Пенчева.

Дните на Лъва са чудесни за празненства и забавление. Не се лишавайте от дребните наслади в живота. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. В този интервал също елементарно се вземат пари на заем(хората са по-щедри), само че мъчно се връщат. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Лунен календар – Продължава 22 лунен ден до 23:01ч на 26 ноември

Хубав, спокоен и удобен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните познания и неприкосновеността. Енергията му усъвършенства умствените качества, ускорява способността за духовно и креативно обновяване. Изостря се възприятието за правдивост. Сега новите познания се усвояват изключително добре, появяват се нови хрумвания и решения. Трябва да се чете сред редовете. Добре е да се медитира върху сакрални знаци, мандали, карти таро, руни. Камъни на деня – наследник ахат, наследник сапфир, наследник яспис, наследник нефрит и кехлибар.

Подходящо време за предаване и търсене на опит и познания с други хора и за разширение на хоризонтите. Именно в този ден мозъкът ви е в положение да запомни доста по-добре новата информация, да не я не помни и да я запамети за дълго време.

Ден на енергиен напредък

В този лунен ден пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Трябва да се търси позитивната страна на всичко, което се случва. Трябва да контролирате своите мисли, думи и каузи. Всичко, което се прави откровено, ще донесе доста изгода. И противоположното – в случай че мислите и вършиме неприятни неща, шансът ще се отвърне от вас за дълго време. Правенето на неща, които ви вършат нещастни и ви карат да чувствате дискомфорт, няма да доведат до нищо положително.

Лунният ден подготвя към благотворителност и милосърдие, правене на дарове. Добродетелта през днешния ден дава огромни резултати. Всеки, който замисля нещо неприятно е жертван на неуспех. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и прочувствено. Заболявания появили се в този ден са много рискови. Необходимо е да се обърне изключително внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния дирек. По-добре да не вършиме внезапни придвижвания. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Покупки –този лунен ден по принцип е удобен за покупки, само че заради празния ход на Луната след 18:25ч, не се предлага да купувате към този момент нищо скъпо и което ще употребявате дълго време.

Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре.

Следва 23 лунен ден от 23:01ч на 26 ноември до 00:09ч на 28 ноември

Слънчев календар - 11 безоблачен ден е ярък и щастлив. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята гълтам доста слънчева сила и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време на вън. Време за знание и преоткриване на света.

По-важни аспекти:

Луна съпротива Юпитер
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР