Луната е в знак Лъв до 00:46ч на 9 юни.

...
Луната е в знак Лъв до 00:46ч на 9 юни.
Коментари Харесай

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари назаем

Луната е в символ Лъв до 00:46ч на 9 юни.

Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Не се
лишавайте от дребните наслади в живота. Бъдете снизходителни към минусите на другите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна.

Предшестващ 5 лунен ден до 10:57ч на 8 юни

Доминиращ 6 лунен ден от 10:57ч на 8 юни до 12:09ч на 9 юни

Един от благословените дни на лунния месец. Обикновено минава умерено и спокойно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които
ви изпраща Вселената.

Приветстват се всички дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Период на непоклатимост. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания,
само че могат и да се стартират нови каузи.

Ден за приемане на обич и берекет. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции. Всеки прочувствен потрес – негативен или позитивен, може да докара до разрушителни вътрешни процеси. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

Днес е доста значимо да не давате на никого своите движимости, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие.

Подстригване - един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве (опорно-двигателния уред, отърваване от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време. Ако не желаете да се подстригвате, то можете единствено да подравните косите си. Те ще порастват бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате в този лунен ден, то ви е обезпечен богат живот.

Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

За сънищата, които влизат в 6-тото лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Към тях се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да разкрият
на индивида бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 20 безоблачен ден – Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР