Луната e в знак Козирог от 05:56ч, където ще бъде

...
Луната e в знак Козирог от 05:56ч, където ще бъде
Коментари Харесай

Вижте астропрогнозата за днес

Луната e в символ Козирог от 05:56ч, където ще бъде до17:46ч на 13 ноември.

Всичко се подчинява на възприятието за дълг и отговорност. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект, а страстите в този момент са потиснати. Даже тези, които нормално са прочувствени, в този момент стават по-уравновесени. Не харчете доста пари. Добър миг за отричане от неприятни навици. Избягвайте среща с по-старото потомство. Звездно време за практичните и рационални дами, удобно за прагматичен метод към виталните полезности.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

5 лунен ден, който стартира от 10:39ч на 11 ноември и продължава до 11:30ч на 12 ноември.

Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Негов знак е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подкрепено като четете молебствия и напявате мантри.

Физическото натоварване е потребно. Особен резултат има и практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване. Не е уместно за съществени каузи, новите каузи, за креативен инициативи.
Според поверието за лунния ден е добре през днешния ден да поплачете, освен това освен на сън, само че и в реалност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се смята стомаха. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни артикули. Да се заобикаля месото, в това число риба. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.
Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.

Сънищата отразяват вътрешното положение. В този интервал стават промени в нравствен проект, промяна от едно положение в друго. Ако се отнесете деликатно към сънищата, ще разберете в каква посока ще бъдат измененията. Смята се, че в случай че сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища демонстрират здравословни проблеми. Добър знак, в случай че плачеш на сън. В този миг душата ви се пречиства.

Днес е 26 безоблачен ден – Можете да се обърнете към Висшите сили и да помолите за помощ или друго, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса, вземайте го (в рамките на позволеното). Позволете си земните наслади. Правете всичко с готовност и от сърце. Правете дарове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР