Луната е в знак Дева от 02:58ч до 02:09ч на

...
Луната е в знак Дева от 02:58ч до 02:09ч на
Коментари Харесай

Новолуние в Дева

Луната е в символ Дева от 02:58ч до 02:09ч на 1 септември.

Ключови думи са: отговорност, ред, дисциплинираност. Вниманието се концентрира върху настоящите задания. Човек през този интервал е по-стеснителен и оттеглен в държанието си. Заедно с това става много сериозен. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и обич, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими парцели.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

29 лунен ден до 06:24ч

30 лунен ден от 06:24ч до 13:38ч

Не всеки лунен месец има подобен ден. 30 лунен ден носи хармонична сила. В него би трябвало да благодарим за всичко хубаво, което ни е донесъл лунния месец. Да кажем „ благодаря” на всички хора, които са били с нас през това време, което може да стане и въображаемо. А също по този начин да пуснем всички неприятни неща, да извиним на тези, които са ни обидили и да желаяме въображаемо амнистия от тези, които ние сме обидили.

Този лунен ден се смята за ден на любовта и прошката. Това време ни се дава за реализиране на целокупност, външна и вътрешна естетика. Опитайте се да пребивавате в обич и естетика със света и със себе си.

Ако имате някаква незавършена работа, която може да се свършите до 13:38ч, в този момент е идеално време, с цел да я завършите и да започнете новия лунен месец на чисто. Тези няколко часа, в случай че е допустимо е добре да прекарате сами, на мира.

В 13:38ч е НОВОЛУНИЕТО в Дева, което съответствува с тригона на Слънцето с Уран. Това новолуние дава действителни благоприятни условия за осъществяване на доста на практика задания в работата, в бизнеса, както и в любовта. Благоприятно време за планове в региона на осведомителните технологии, образованието, дизайна, медицината, фармакологията, производството, здравното съоръжение, за планове в региона на здравословния метод на живот, фитнес, йога. Добър интервал за въвеждане на нови технологии, компютърни разработки, за ново начало на бизнес и персонални връзки.

С новолунието стартира 1 лунен ден, който ще продължи до 07:42ч на 31 август

Луната към този момент не се вижда, тъй като се намира сред Слънцето и Земята, обърната със своята тъмна страна към последната и нейната светлина се скрива в тъмнината. Дните на новолунието са доста комплицирани в енергийно отношение.

Стремете се към естетика. Човек би трябвало да се посвети на това, което желае душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от единствено себе си, по тази причина се предлага да се вършат проекти, само че да не се стартира нищо ново.

За групови занимания и групова работа не е подобаващ деня. Много е добре да се простят всички обиди. Изхвърлете всички отрицателни мисли от мозъка си и не ги допускайте, тъй като могат да се въплътят. Днес те получават особена мощ.

Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща.

От това какъв пиедестал ще бъде заложен в този момент, зависи целия нов лунен месец.

Подходящо време да се организира лунна диета - единствено течности, без кафе и захар, без храна от започване на новолунието до същият час на идващият ден.

13 безоблачен ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР