Луната е в знак Дева до 21:52ч на 14 май.

...
Луната е в знак Дева до 21:52ч на 14 май.
Коментари Харесай

Вселената помага да реализирате своите планове

Луната е в символ Дева до 21:52ч на 14 май.

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми.
Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Продължава 9 лунен ден до 14:19ч на 13 май (от 13:06ч на 12 май)

Време на енергиен поврат. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.
Напрегнато време. Лесно пораждат конфликтни обстановки, разногласия, в хората се демонстрират тъмните им страни. Могат да се появят паники, мрачни мисли. Добре е да бъдете търпеливи, сдържани, да се лимитират контактите. Препоръчително е да прекарате повече време вкъщи, в кръга на най-близките хора или в усамотение. Важните срещи може да прехвърлите за следобяд. Пазете се от измами и всевъзможни изкушения. Може подкастряне до 14:19ч

Продължава 10 лунен ден от 14:19ч до 15:31ч на 14 май

Десетият лунен ден има най-мощната удобна магия на целия лунен месец. Символизира цялостна чаша. Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия. Десетият лунен ден е ключът към началото на въплъщението на мечтаното. Това е ден на мощ и господство. Съзидателните сили на Луната са в естетика и налични за индивида.
Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие към този момент не го вършиме сами, а благодарение на по-висши сили. Това е като протегната отсреща общителна, мощна ръка на галактическия асистент. Началото на всяко значимо дело може да бъде положено в този лунен ден.
Добре е да се вършат огромни покупки, които усъвършенстват живота – пазаруване на апартамент, недвижими парцели, коли, бижута.
Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, фамилията. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

Не се предлага да се подстригвате след 14:19ч.
Сънищата могат да бъдат двузначни: в случай че ви се присъни нещо прелестно и приказно, подобен сън скоро няма да се сбъдне, само че тревожния сън може да се окаже оракулски.

Днес е 24 безоблачен ден – Труден и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. В старите времена се считало, че в 24-ия безоблачен ден Сатаната усилва могъществото си. Съответно той и неговите поддръжници подлагат на тестване силата на човешките души за честност към своите религиозни убеждения. Този безоблачен ден е удобен за тези хора, чиято религия е непоклатима, не се поддават на никакво прелъщение. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, влизане в борби. Трябва да се подготвите да отблъсквате офанзивите на тъмните сили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР