Луната е в знак Дева до 16:31ч на 4 август.

...
Луната е в знак Дева до 16:31ч на 4 август.
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на знаците на Вселената

Луната е в символ Дева до 16:31ч на 4 август.

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще увеличи общия тонус на организма. Благоприятни са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния дирек, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците. Хората родени под знак Дева могат да гладуват.

Особено настоящи са въпросите, свързани със здравето на индивида и здравословният метод на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт.

Доминиращ 4 лунен ден от 08:52ч на 3 август до 10:08ч на 4 август

Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Не изключително удобен ден. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Изкушения ще дебнат отвред. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “Десет пъти премери, тогава отрежи”.

Околният свят реагира на дейностите и мислите на човек. Ако обръщате внимание на знаците на Вселената, ще можете да определите дали държите верен курс. Добре е по-малко да поддържате връзка. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Избягвайте да вземате бързи решения. Не произнасяйте неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ.

В този лунен ден може да намерите без труд това, което сте смятали за окончателно изгубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост.

Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони.

Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път точно в този момент.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот, то въздържайте се от подкастряне.

В този ден се въздържайте от покупки, изключително в случай че желанието ви да придобиете нещо е зародило непринудено.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте подготвени да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за положително и зло. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

16 безоблачен ден –Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплинираност и непорочност. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт. Не ругайте в този безоблачен ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР