Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и

...
Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и
Коментари Харесай

Пътят напред за зодия Лъв: Разбери кой си ти, каква е „играта“ и играй

Луната е небесното тяло, обвързвано с нашия прочувствен живот и вътрешен свят, с метода, по който се възприемаме. Нейните северен и южен възел са доста значими, тъй като демонстрират надлежно какви качества би трябвало да развием, с цел да сме сполучливи в живота си, и от кои би трябвало да се освободим като непотребни или несъразмерни. Северният възел дава информация и за скритите ни гении, за подобаващите специалности, както и за слабите ни места. Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези хрумвания (ако сте родени в някой от долупосочените периоди), тъй като практиката е най-хубавата инспекция на теорията.

Северен лунен възел в  

22 ноември 1942 до 11 май 1944
11 юни 1961 до 23 декември 1962
13 януари 1980 до 24 септември 1981
21 октомври 1998 до 9 април 2000

Качества, които е добре да развиеш:
Силна индивидуалностЕнтусиазъмПриемане на живота като игра
Качества, от които е добре да се освободиш:
да си като другите, с цел да те приематБягство от Да чакаш да бъдеш поканен, с цел да действаш
Ти си прекарал доста минали животи, наблюдавайки обективно и в профил дейностите и претекстовете на другите. Все още те притегля позицията на страничния неангажиран наблюдаващ, само че тя не е твоята. В предишното си се заел с общото богатство и си бил податлив да жертваш себе си и своята характерност. Но в този момент е време да откриеш и дадеш изява на детето в себе си.  За да си благополучен и сполучлив, би трябвало да се ангажираш интензивно с живота. Ти си тук, с цел да му се радваш и да носиш наслада. Открий нещата, които те палят и ентусиазират, и развий личната си характерност. За теб не е добра концепция да копираш другите и да се опитваш да им се харесаш. Разбери кой си ти, каква е „ играта “ и играй! По този метод ще откриеш и правилните хора, с които взаимно да се зареждате. Не попадай в клопката на това да мислиш, че ще можеш да рискуваш, когато имаш задоволително опит и информация – те в никакъв случай няма да са задоволително. Нека самодейността пристигна от теб, а верните хора и нужната информация сами ще те намерят. Ти си виновен по натурален метод, тъй че се отпусни и се забавлявай, тогава всички печелят.

По отношение на работата ти си креативна персона, родена за сцената. Умееш и обичаш да се превъплъщаваш в разнообразни функции. Други вероятни действия са свързани с деца, игри и спорт.

Теб те дебнат два съществени клопката . Единият е да търсиш поддръжка и приемане от своята среда, а другият – да искаш да имаш цялостна информация, преди да действаш. Но би трябвало самичък да си си най-хубав другар и да приемеш, че в никакъв случай няма да си изцяло подготвен и че това е напълно обикновено. Но поемеш ли отговорност за живота и щастието си, нещата ще стартират да се подреждат. 

По „ Астрология на душата “, Жан Спилър

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР