Луната е намаляваща, намира се в знак Близнаци до 15:05ч

...
Луната е намаляваща, намира се в знак Близнаци до 15:05ч
Коментари Харесай

Емоционално нестабилен ден, агресия е трудна за контролиране

Луната е намаляваща, среща се в символ Близнаци до 15:05ч на 4 септември.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Енергията се разпилява в „ нищонеправене”, за свободно забавление, нехайно любознание, безполезни старания. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения.

Да останете сами не е добре, посещаване при родственици или близки другари ще донесе повече наслада. Емоциите са повърхностни, макар че провокират бурни реакции. Много е потребно да се вършат разходки пешком или с кола, къси пътувания. Необходимо е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отсрочат дълготрайните финансови вложения, сключването на съществени контракти и пазаруването на недвижими парцели.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се вършат интервенции на гърлото, езика и ръцете.

Доминиращ е 23-ти лунен ден, който стартира от 23:58ч на 2 септември и продължава до 00:43ч на 4 септември.

Символ на деня е крокодила, от който би трябвало да се поучим на самообладание и успокоение. Емоционално неустойчив ден. Неудържимата експанзия е сложна за управление. Това е стресиращ интервал, когато посоката на вибрациите на Луната още веднъж се трансформира.

Денят Учител - това е доста сложен ден, изискващ от ученика голяма дисциплинираност и безкористност. Опасността се заключава в преценката на опциите си да види сериозните обстановки. Необходимо е да се предпазите от конфликти с гневна навалица, да не се поддавате на провокации, изкушението за възмездие.

Този ден е знак на саможертвата, покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили в този лунен ден, е твърдостта в отстояването на определения път на галактическата обич.

Опасно е да се поддавате на гнева, на лакомията и алчността. Този ден би трябвало да бъде интервал на пост и самоограничение, нерешителност и акуратност, придобиване на сили и благоприятни условия за излекуване. Денят е доста травмоопасен, би трябвало да отбраните гръбнака си.

Не водете затънал метод на живот. Да има повече придвижване.

Не режете ноктите си. Не се подстригвайте.

Не се подлагайте на хирургични интервенции (освен животоспасяващи).

Сексуалната сила на този ден подкопава здравето.

Ден на съблазни, гонене, набези, разгул на престъпността. Тълпата е извънредно рискова. Необходимо е, в случай че имате такава опция да не напускате дома си без последна нужда. Ако се постанова да отивате на работа, бъдете извънредно внимателни. Не предизвиквайте никого и се старайте да не се поддавате на провокации.

Това е денят на отбрана на къщата, в който е належащо да се почисти и поръси със светена вода (може да си заредите с Рейки енергия), филтриране аурата на стаите на дома посредством огън на запалена свещ (по посока на часовниковата стрелка от входната врата обикаляте стените и по ъглите), опушване на пространства с тамян или благовония. Със запалената свещ може да се вършат кръстове във въздуха, да се чете молитвата „ Отче наш”. Енергийно изчистване с Рейки силата.

В деня на крокодила месо не се използва, млякото е желателно - належащо е да се пие повече мляко, да се употребява извара и други млечни артикули. Те имат удобен резултат върху физическото тяло и омекотяват проявата на негативни страсти. Въздържайте се от щедро хранене. За предпочитане е постенето.

За бизнеса не е добър ден. По-добре да се почива и да не се подхваща нищо значимо. Новите контакти и покупко-продажби са извънредно несполучливи и договарянията могат доста да задълбочат всяка обстановка.

Сънищата би трябвало да се поясняват на назад.

Днес е 17 безоблачен ден – Добре е като станете да извършите цялостно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно. Добре е да се четат мантри, молебствия. Не се предлага да се готви в този ден храна.

Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и други

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР