Луната е на празен ход до 13:38ч. Да не се

...
Луната е на празен ход до 13:38ч. Да не се
Коментари Харесай

Време на неочаквани обрати

Луната е на луфт до 13:38ч.

Да не се подхваща нищо значимо, да не се стартират нови инициативи, не купувайте скъпи движимости.

Луната е в символ Стрелец до 13:38ч.

Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни, дейни и метафизичен настроени. Не вземайте нещо, което е изгубено от други хора. Ограниченията се понасят мъчно. Подходящо време за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

В 13:38ч Луната минава в земния знак Козирог. Стабилизира се прочувственият декор. Хората стават по-предпазливи, по-практични и рационални. Уязвими са коленете. Да не се върви при чакръкчии за намествате на кости и лечение на гръбначния дирек.

Продължава 8 лунен ден до 15:55ч на 7 септември (от 14:55ч на 6 септември).

Не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Денят е подобаващ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не изразходвате силата си, защото е огромна вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяте време за развиване. Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост.

Следва 9 лунен ден от 15:55ч на 7 септември до 16:48ч на 8 септември.

Време на енергиен поврат. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

В страстите се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност. Да се лимитират контактите с други хора и да се заобикалят разногласия. Могат да се проявят вашите недостатъци. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Очистване на пространствата физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този интервал са потребни. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, да се пазят от обезчестяване, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

21 безоблачен ден - Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат огромни пространства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР