Луксозна къща на Карлсон се появи на покрива на жилищна

...
Луксозна къща на Карлсон се появи на покрива на жилищна
Коментари Харесай

Луксозна къща се появи на покрива на жилищна сграда

Луксозна " къща на Карлсон " се появи на покрива на жилищна постройка в столичния квартал " Лозенец ", оповестява Нова тв. Постройката, която се намира на ул. " Минзухар ", има покривно озеленяване, двор, както и... асансьор. Собственичката е доктор. Наследила е парцела. Къщата е направена като вила, с озеленяване, климатици, слънчеви панели, има даже и дръвчета.

" Това е стая, не е къща. Има и камина, която не се употребява. Наследила съм го от брат ми и шурей ми. Сигурно има разрешителни. Не мисля, че се надвишава височината на блока, който би трябвало да бъде ", разяснява притежателят на парцела.

" Нямаме документи за такова нещо. Има си постройка, утвърдена с плосък покрив. Обаче по този начин като гледаме не е изключително плосък. Няма значение кой е притежателят. При всички положения това са общи елементи. Това нещо съществува от преди 2012-а година. Сигнал и тъжба за това нещо не е записана. Няма по какъв начин да одобрим нещо, за което нямаме сигнал. Както виждате от улицата не го вижда човек. Има покривно озеленяване. Интелигентно е направено, само че това не го прави законно ", разкри кметът на регион " Лозенец " Людмил Дреков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР