Лудогорец завърши 0:0 като гост срещу словенския Мура в първи

...
Лудогорец завърши 0:0 като гост срещу словенския Мура в първи
Коментари Харесай

"Лудогорец" пропусна да си улесни реванша с "Мура"

" Лудогорец " приключи 0:0 като посетител против словенския " Мура " в първи мач от II квалификационен кръг за Лига Европа. Разградчани би трябвало да съжаляват, че не съумяха да си подложат за реванша идната сряда, защото чисти положения изпуснаха Пиерос Сотириу, Каули Оливейра и Джордан Икоко. Но и вратарят на разградчани Кристиян Кахлина се намесва на два пъти.

В 77-ата мин. резервата Елвис Ману улучи левия непряк дирек на вратата на " Мура ", само че в унисон с резултата словенците сториха същото - в 84-ата мин. Жига Коус улучи напречната греда.

Може би най-чистата обстановка за " Лудогорец " бе в 87-ата мин., когато Кирил Десподов засече с глава центриране на Мавис Чибота, само че не съумя от близко да вкара.

Ответният мач е на 28 юли от 21:00 ч. в Разград. При триумф " Лудогорец " ще срещне в третата пресявка на ШЛ спечелилия от двойката " Олимпиакос " (Гър) - " Нефтчи " (Азерб). Ако разградчани отпаднат, ще се класират за плейофите за място в групите на Лига Европа. При възможен нов крах там, ще им бъде обезпечено място в новия шампионат на УЕФА - Лига на конференцията.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР