Лудогорец вече работи по лятната селекция. Скаутите на разградчани гледат

...
Лудогорец вече работи по лятната селекция. Скаутите на разградчани гледат
Коментари Харесай

Лудогорец набеляза крило на Коринтианс

Лудогорец към този момент работи по лятната селекция. Скаутите на разградчани гледат варианти за попълнения. Една от тях е от Бразилия, пишат медиите в страната. Орлите са набелязали 21-годишния Адсон от елитния Коринтианс. Той е дясно крило, само че може да работи и зад нападателя. Има контракт с клуба си до декември 2014-а. От Коринтианс обаче желаят да го пратят чартърен в Европа да се обиграва. Висок е 171 см. Продукт на клуба, като през предишния сезон е играл за Б тима, само че в този момент са почнали по-често да го включват в групата. От началото на 2022 година има 8 мача в щатския шампионат Паулиста и 1 за Копа Либертадорес. В тях обаче е записал единствено 335 минути, само че е вкарал и 1 гол.

През тази зима след известно спиране Лудогорец отново погледна съществено към бразилския пазар. От Крузейро взе Тиаго, а от Сеара притегли Рик Джонатан.
 Лудогорец пусна билетите за мача с Левски
Лудогорец пусна билетите за мача с Левски

Двубоят ще се играе на 13-ти април от 19:00 часа

През лятото обаче орлите може да се разделят с един от бразилските си играчи - крилото Вандерсон, чийто контракт изтича през юни и не е възобновен към момента. Същото важи и за десния бек Сисиньо.

Друго крило - Бърнард Текпетей, пък е попаднал в радара на селекционера на националния тим на Гана, пишат локалните медии. Напоследък африканецът прави мощни мачове със зеления екип у нас. Той ще бъде наблюдаван от селекционера на черните звезди Oто Адо. Както е известно, Гана се класира за финалите на международното състезание в Катар. Тимът в профил на плейофите Нигерия, с цел да попадне след това на жребия в група с Португалия, Уругвай и Южна Корея. Ако Текпетей продължи със мощните си изяви в Лудогорец, може да попадне измежду избраниците на Адо за шампионата на планетата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР