Лудогорец спечели само точка при равенство 2:2 срещу ЦСКА 1948

...
Лудогорец спечели само точка при равенство 2:2 срещу ЦСКА 1948
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 отмъсти за купата и свали Лудогорец от върха

Лудогорец завоюва единствено точка при тъждество 2:2 против ЦСКА 1948 в Бистрица и първенците отстъпиха от първото място в класирането на българския шампионат, осведоми Българска телеграфна агенция. Te изостават с точка от ЦСКА София два кръга преди края на шампионата. ЦСКА 1948 пък е на третото място с точка пред Левски.

Мачът бе втори сред двата противника в границите на няколко дни, откакто през седмицата Лудогорец победи във финала за купата.

В края на първото полувреме ЦСКА 1948 направи няколко рискови офанзиви, само че стигна единствено до един прецизен удар. Той бе дело на Георги Русев, който стреля от дребен ъгъл в ръцете на Серджио Падт и в последна сметка първата част приключи при нулево тъждество.

Лудогорец стартира второто полувреме със стремително попадение във вратата на ЦСКА 1948. Секунди след подновяването на играта Мануел Шоу подаде към Спас Делев, който надбяга бранител на " алените и преодоля съотборника си в националния тим Даниел Наумов с акуратен удар. ЦСКА 1948 обаче изравни в 58-та минута посредством Педриньо, който получи топката от Георги Русев и преодоля Серджио Падт с лекост за 1:1.

При втория гол за гостите травма получи Даниел Наумов, който бе сменен от аварийния вратар на " алените " Генадий Ганев.

ЦСКА 1948 стигна до изравнителен гол в 86-та минута, когато голмайсторът на шампионата Ивайло Чочев вкара с доста хубав удар. Той получи топката на границата на наказателното поле и я изпрати в мрежата на гостите с воле на първо допиране.

ЦСКА 1948 можеше да стигне и до победа, откакто в деветата минута на добавеното време Радослав Кирилов получи късмет да стреля в наказателното поле, само че изпрати топката над напречната греда на Лудогорец.

По обявата работи: Владислав Стоянов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР