Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В

...
Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В
Коментари Харесай

Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото

Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В проектите на спортно-техническия щаб не попадат националът Пламен Илиев, бразилецът Ренан и Владислав Стоянов. За идващия сезон разградчани към този момент си осигуриха услугите на нидерландеца Сержиньо Падт от Грьонинген. Наред с това те желаят да изплатят правата и на хърватина Кристиян Кахлина, който сега играе чартърен на " Хювефарма Арена " от Горица. Той се оправя чудесно и все още точно той е първи избор под рамката на треньорското управление.

Очаква се договорът на Ренан да бъде преустановен. Той бе изваден от първия отбор след провалянето с 2:3 от Локомотив (Пловдив) на " Лаута " тази пролет. След това той не е попадал в групата, а се готви с дублиращия състав. Тази вероятност го чака и през идната акция, в случай че не разтрогне договора си.

Пламен Илиев пък ще напусне като свободен сътрудник. 29-годишният пазач е при разградчани от началото на 2019 година. През този сезон е бил под рамката 9 пъти в шампионата, един път за Купата на България и 6 пъти в евротурнирите. Според осведомени, той към този момент е постигнал сделка с задграничен клуб, където да продължи кариерата си. Преди да дойде в Разград, той игра за румънските Астра и Ботошани.

Владислав Стоянов предходната пролет удължи договора си с клуба и за тази акция. Сега обаче това няма да се случи. Той близо три години не игра след тежка контузия, а откакто се завърна на терена още веднъж бе преследван от травми. През този сезон 33-годишният деец изигра 6 турнирни дуела и още 1 в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР