Лудогорец се подготвя за изключително важното и тежко гостуване на

...
Лудогорец се подготвя за изключително важното и тежко гостуване на
Коментари Харесай

Лудогорец продава две от звездите си

Лудогорец се приготвя за извънредно значимото и тежко посещение на Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, след неубедителното 1:1 в Разград.

Днес отборът ще отпътува за Словения, където на следващия ден от 21:00 часа на стадион " Стожице " в Любляна стартира в реванша. Сега всички погледи са ориентирани към треньора Ивайло Петев и възпитаниците му.
 Играч на Лудогорец е неудовлетворен от статута си в клуба, желае диалог с управлението
Играч на Лудогорец е неудовлетворен от статута си в клуба, желае диалог с управлението

Причината е, че разградчани няма да разчитат на него и през новия сезон

След визитата обаче на ход ще е управлението, което ще би трябвало да има думата по много изходящи прехвърлянето. Според наредбите на БФС в картотеката за вътрешното състезание има 20 квоти за играчи, които нямат обвързване за тренираност в България.

Това значи на процедура 20 места за чужденци. Към момента някои от иностранците на Лудогорец не са картотекирани в БФС по разнообразни аргументи, а след привличането на Руан Секо, Квадво Дуа и Ноа Сонко Сундберг ще бъде направена нова смяна.
 Лудогорец разгласи стратегия си преди реванша с Олимпия
Лудогорец разгласи стратегия си преди реванша с Олимпия

Отборът пътува в понеделник

Контузените Дени Групер и Диниш Алмейда разумно не са регистрирани. Без картотека за България са още Дорин Ротариу и Педро Енрике. Двамата се върнаха от наем, като Енрике бе част от Берое.

Двамата организираха подготовка с първенците, само че все още нямат права да играят нито в България, нито в евротурнирите. Очаква се Диниш Алмейда скоро да придобие права, тъй като към този момент е изцяло възобновен.

Треньорът към този момент задраска за евротурнирите още трима чужденци - Пипа Авила, Мануел Шоу и Раи Насименто. На тях също се търсят купувачи. А се чака и в края на трансферния прозорец да бъдат продадени Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Лудогорец към този момент реализира 5 входящи прехвърлянето. И най-малко толкоз играчи се чака да бъдат продадени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР