Лудогорец реализира нов силен трансфер. Дванадесеткратните шампиони привлякоха швейцарския нападател

...
Лудогорец реализира нов силен трансфер. Дванадесеткратните шампиони привлякоха швейцарския нападател
Коментари Харесай

Лудогорец взе нападател часове преди мача с Балкани

Лудогорец осъществя нов мощен трансфер. Дванадесеткратните първенци привлякоха швейцарския нападател Квадво Дуа от немския Нюрнберг. В понеделник двата клуба завършиха сполучливо договарянията по договорката, като Дуа дойде в България. Роденият в Лондон нападател мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията, след което дойде в Разград. Квадво Дуа ще бъде показан пред почитателите на " Хювефарма Арена " директно преди началото на днешния мач реванш от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига против ФК Балкани, а от четвъртък се включва в тренировките на отбора.
Прочетете още
" Много съм благополучен, че съм в Лудогорец ", бе първият коментар на швейцареца. " Трансферът ми в този клуб е огромна крачка напред в кариерата ми. Надявам се да оправдая доверието на треньора и хората, които ме привлякоха. Знам доста за Лудогорец. Следих присъединяване на отбора в Шампионската лига ", добави Дуа.

Роденият на 24 февруари 1997 година футболист има сериозна визитка. През последния сезон е изиграл 33 мача за Нюрнберг, като е отбелязал 11 гола. Преди да премине в немския отбор Дуа два сезона носи екипа на швейцарския Санкт Гален, за който има 65 мача и 24 гола. Играл е още за Вил, Сервет, Винтертур, Ксамакс и Йънг Бойс, на който е младеж. Има и мачове за три обединения на швейцарския народен тим.

Квадво Дуа е третият нов футболист в Лудогорец от началото на сезона след прехвърлянията на германеца Марсел Хайстер и испанеца Сон. Той е също по този начин третият състезател в новата история на " орлите ", който е притеглен от Бундеслигата след сполучливите прехвърляния на Каули Оливейра и Бернард Текпетей, пристигнали надлежно Падерборн и Шалке 04.

ВИЗИТКА
Това е Квадво Дуа
Роден на 24 февруари 1997 година в Лондон, Англия
Ръст: 185 см.
Юноша на Йънг Бойс

КАРИЕРА
2016-19 Йънг Бойс 6/1
2017 Ксамакс (под наем) 11/1
2017-18 Винтертур (под наем) 25/5
2018-19 Сервет (под наем) 11/2
2019-20 Вил 33/12
2020-22 Санкт Гален 65/24
2022-23 Нюрнберг 33/11

За Швейцария до 18 година 4/0
За Швейцария до 19 година 4/3
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР