Лудогорец постигна голяма цел в селекцията - Кирил Десподов ще

...
Лудогорец постигна голяма цел в селекцията - Кирил Десподов ще
Коментари Харесай

Десподов вече е собственост на "Лудогорец"

" Лудогорец " реализира огромна цел в селекцията - Кирил Десподов ще продължи кариерата си в клуба! Десеткратният първенец и " Каляри " завършиха договорката за българския национал, като той подписа контракт с клуба в петък.

Десподов се включва в подготовката на " орлите " в събота и ще бъде разполагаем на треньора Валдас Дамбраускас за контролите с Ференцварош и ЛАСК, както и за от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

" Щастлив съм, че този трансфер е реалност. Нямам самообладание да се причисля към тима в Австрия, тъй като имаме доста работа за извършване ", разяснява Десподов.

Десподов дойде в " Лудогорец " през лятото на 2020 година като преотстъпен от " Каляри ". За един сезон фланговият футболист, който е и един от капитаните на националния тим, изигра 28 мача. В тях вкара 6 гола и записа впечатляващите 15 асистенции, с което оказа помощ на отбора да завоюва историческата десета поредна купа.



" Лудогорец " към този момент си обезпечи услугите на четирима нови играчи за сезон 2021/2022 година Нидерландският вратар от " Грьонинген " Серджио Падт и португалският полузащитник от " Жил Висенте " Клод Гонзалвеш бяха контрактувани по средата на предишния сезон и се включиха в подготовката при започване на месеца. Наскоро към тима в Австрия се причислиха Игор Пластун от " Гент " и Дорин Ротариу от " Астана ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР