Лудогорец посреща косовския Балкани в мач-реванш от първи квалификационен кръг

...
Лудогорец посреща косовския Балкани в мач-реванш от първи квалификационен кръг
Коментари Харесай

Всичко или нищо за Лудогорец срещу Балкани в Шампионска лига

Лудогорец посреща косовския Балкани в мач-реванш от първи квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят в сряда е от 21,00 часа на стадиона в Разград.


Тимът на Ивайло Петев загуби първата среща 0:2 и се нуждае от фрапантно по-добро показване, в случай че желае да продължи да се бори за място в групите на Шампионска Лига. Разградчани изиграха доста слаб мач в Косово, може би като се изключи първите 15 минути, в които домакините явно бяха напрегнат. С придвижване на времето играчите на Балкани се успокоиха и заиграха все по-добре, като в последна сметка се възползваха от ситуациите, които сътвориха.

През уикенда Балкани почива, до момента в който Лудогорец позволи още една загуба, този път в българското състезание, отстъпвайки на Крумовград с 1:3. През първото полувреме новакът в Първа лига тотално надигра първенците и даже може да съжалява, че позволи гол малко преди почивката, само че осъществяването на Доминик Янков бе великолепно. Ивайло Петев даде отмора на огромна част от титулярите си, само че както всички са наясно, даже аварийният състав на Лудогорец е задоволително добър да реализира добър резултат против Крумовград. За страдание на първенците обаче, огромна част от избраниците на Петев в този мач не оправдаха доверието му.

Очевидно е, че в актуалният миг „ орлите “ имат проблеми освен с отбелязването на попадения, само че и в отбрана. Лудогорец позволява прекомерно обикновено положения пред вратата си и на Ивайло Петев му следва да вземе тежки решения за състава в сряда. Липсата на Антон Недялков изрично е осезаема, а новопривлеченият Марсел Хайстер явно ще се нуждае от време. Иван Йорданов се включи добре против Крумовград, само че е мъчно да предвиждаме дали е подготвен за титуляр във значимите мачове от евротурнирите. На десния фланг на отбраната Лудогорец също изпитва усложнения и най-малко на този стадий изходящият трансфер на Сисиньо през зимата наподобява като неточност.

Балкани е реализуем противник и самостоятелната класа на играчите на Лудогорец е надалеч по-сериозна. Със сигурност отпадане на „ орлите “ на толкоз ранен стадий в квалификациите ще е величествен неуспех. Плюс за домакините в сряда е, че този път напрежението в играчите на Балкани ще е доста огромно, а както се видя в ранните минути на първия мач, това ще е положително пристигнало за Лудогорец. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР