Лудогорец обяви организацията и мерките за сигурност преди двубоя с

...
Лудогорец обяви организацията и мерките за сигурност преди двубоя с
Коментари Харесай

Лудогорец с важна информация за феновете си

Лудогорец разгласи организацията и ограниченията за сигурност преди дуела с белгийския Андерлехт. Мачът от плейофния кръг на шампионата Лига на конференциите на стадион " Хювефарма Арена " е в четвъртък, 16 февруари, от 22:00 часа българско време.

Ето какво написаха разградчани:

" Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн при удобни на този интервал от годината условия мача от елиминационната фаза на Лигата на конференциите против Андерлехт в четвъртък (16 февруари) от 22,00 ч., че същия ден стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 20,00 ч. Според синоптичната прогноза температурите по време на срещата ще са позитивни и ще има отлични условия и за футбол.

Лудогорец оповестява също по този начин, че на " Хювефарма Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ СЛЕДИ СТРИКТНО ЗА СТРУПВАНИЯ Пожарна охрана ПЪТЕХОДИТЕ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА МАЧА И ЩЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МЕРКИ ТОВА ДА БЪДЕ ИЗБЕГНАТО.

Феновете на Андерлехт ще бъдат настанени в блок 1 на бранш " Гости ". Привърженици с атрибути на гостуващия отбор няма да бъдат допускати в секторите с почитатели на домакините.

В момента се продават билети на клубната база в Разград, както и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/ Клубът припомня, че в деня на мача ще работи и билетната каса на ул. " Васил Левски " от 11.00 ч. до началото на дуела.

Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com

ОДМВР - Разград оповестява, че по отношение на мача против Андерлехт на 16 февруари от 19.30 часа няма да бъдат допускани коли по улиците " Васил Левски " от кръстовището с бул. " Княз Борис " до ул. " Гаврил Кръстевич ", " Ветеринарна ", " Мраморно море " и Северен бул..

Феновете от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел " Централ " и на Товарна пиаца по улица " Странджа " ".
 Съдията от мача ЦСКА - Базел ще свири Лудогорец - Андерлехт
Съдията от мача ЦСКА - Базел ще свири Лудогорец - Андерлехт

Показва доста червени картони
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР