Лудогорец направи поредния си трансферен удар. Деветкратният шампион на България

...
Лудогорец направи поредния си трансферен удар. Деветкратният шампион на България
Коментари Харесай

Лудогорец официално обяви трансфера на Десподов

Лудогорец направи следващия си трансферен удар. Деветкратният първенец на България се пребори с няколко именити клуба от Европа и притегли нападателя Кирил Десподов от Каляри, оповестява уеб сайтът на разградчани.

" Националът ще играе в Лудогорец като преотстъпен за една година с алтернатива за закупуване. Вечерта в понеделник Десподов подписа своя контракт, след което се причисли към лагера на националния тим преди решителния мач с Унгария и срещите с Уелс и Финландия от Лигата на нациите. След въпросните дуели Кирил Десподов ще стартира тренировки с Лудогорец. Тогава ще бъде и показан пред медиите. Футболист №1 на България за 2018 година ще носи фланелката с номер 11.

Роденият на 11 ноември 1996 година стартира кариерата си в Литекс през 2011 година От 2016 година до 2019 година играе за ЦСКА, след което е продаден на Каляри. Като футболист на италианския тим от Серия А е преотстъпен на австрийския Щурм, където през предишния сезон записва 21 мача с 9 гола в шампионата и шампионата за Купата.

Кирил Десподов има 55 мача и 17 гола за всички обединения на националния тим на България, в това число и представителния отбор.

Десподов е седмият нов футболист, притеглен в Лудогорец този този сезон. Преди него с тима подписаха Алекс Сантана, Бернард Текпетей, Ихинио Марин, Елвис Ману, Оливие Вердон и Жосуе Са ", се споделя още в формалната информация, оповестена от Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР