Лудогорец изигра нов силен мач в група С на Лига

...
Лудогорец изигра нов силен мач в група С на Лига
Коментари Харесай

Два гола не стигнаха на "Лудогорец" в Севиля

" Лудогорец " изигра нов мощен мач в група С на Лига Европа, само че загуби с 2:3 гостуването си против " Бетис " в Севиля. Българският първенец беше равносилен против третия във краткотрайното класиране на Ла Лига и устоя на високото движение до самия край.

В 22-ата мин. " Лудогорец " даже можеше да открие резултата, само че бразилецът Игор Тиаго, който се измъкна самичък против вратаря Клаудио Браво шутира от близко, само че не съумя да улучи вратата.

В 25-ата мин. " Бетис " поведе, откакто Луис Енрике бе прецизен с глава. В 40-ата мин. резултатът към този момент бе 2:0, откакто 41-годишният деец и кумир на почитателите на " Бетис " - Хоакин Санчес, осъществя с приказен отдалечен удар.

Разградчани обаче съумяха да върнат интригата и понижиха тъкмо преди почивката. В даденото от рефера в допълнение време Кирил Десподов шутира от директен свободен удар, като Браво мазета топката, само че технологията Hawk-Eye реагира, че топката е минала с размер и половина зад голлинията.

В 59-ата мин. игралият мощно до този миг вратар Серджио Падт обаче позволи лековат гол след удар на Серхио Каналес и разреши на топката да мине през ръцете му - 3:1 за " Бетис ".

Въпреки това " Лудогорец " продължи с нападателната си и офанзивна игра, което донесе и ново понижаване на резултата. В 75-ата мин. Рик Джонатан насочи компактен удар по тревата, който мина около Клаудио Браво.

Но с това опциите пред " Лудогорец " (а и желанието на отбора да стигне до още един гол) не секнаха. И изравняването бе доста близо в спомагателното време, когато Каули Оливейра изведе Дeни Групер самичък против Браво, само че левият бек шутира около десния непряк дирек.

В другия дуел от групата " Рома " завоюва изрично с 3:0 семейството си против ХИК (Хелзинки). Така водач в групата е " Бетис " с 6 т. (5:2), следван от " Лудогорец " с 3 т. (4:4), " Рома " с 3 т. (4:2), само че и загуба в директния мач против българския отбор. На последната позиция е ХИК без извоювана точка и голова разлика 0:5. Следващият мач на " Лудогорец " е на 6 октомври против ХИК във Финландия.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР