Лудогорец изигра най-слабия си мач до този момент през новия

...
Лудогорец изигра най-слабия си мач до този момент през новия
Коментари Харесай

Лудогорец губи 1:2 от Шамрок, чака Динамо Загреб

Лудогорец изигра най-слабия си мач до този миг през новия сезон и позволи загуба с 1:2 при гостуването си на Шамрок Роувърс в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Успехът с 3:0 за орлите в Разград през предходната седмица обаче беше задоволителен за хората на Анте Шимунджа да се класират напред и по този начин отборът си подсигурява най-малко още 10 мача до ноември месец в европейските клубни шампионати и сигурно присъединяване в груповата фаза в една от трите съревнования на УЕФА.

С сходна игра обаче разградчани надали ще стигнат до самата Шампионска лига, споделя Игор Пластун.

Звездата Текпетей пък е оптимист, че Лудогорец ще влезе в шампионата на богатите.

Орлите играха съвсем цяло второ полувреме с човек по-малко, откакто Мануел Шоу беше изпъден в 51-ата минута, а генерално мача беше пъстър с редица единоборства, което не разреши да се играе първокласен футбол, изключително през втората част.

Аарън Грийн даде задатък на домакините още през първата част, в която Шамрок беше надалеч по-опасният тим и създаваше по-чистите голови положения.

Две минути преди края на постоянното време Айдамо Емаку вкара втори гол за домакините и прати почитателите на Шамрок в възторг преди Каули Оливейра да се разпише в Дъблин в добавеното време и да потопи амбициозните ирландци.

Лудогорец сигурно сподели радикално друго лице на Тала Стейдиъм в Дъблин по отношение на това от Хювефарма Арена предишния вторник, само че загубата не нанесе вреди в тези елиминации, където в третия кръг за тима на Анте Шимунджа следва тежко затруднение – хърватският първенец Динамо Загреб.

Това се случи, откакто хърватите победиха с минимално 1:0 Шкупи в Скопие.

Първият конфликт с Динамо е в първата седмица на август в Разград, а реваншът на Максимир е седем дни по-късно.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР