Лудогорец има амбиция не само да продължи напред в плейофната

...
Лудогорец има амбиция не само да продължи напред в плейофната
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще атакува утре първото място в групата си

" Лудогорец " има упоритост освен да продължи напред в плейофната фаза на шампионата Лига Европа, само че даже и да приключи преди всичко в своята група. Това стана ясно от думите на треньора на отбора Анте Шимунджа преди утрешния дуел против сегашния водач " Бетис ", който води с 10 т. след първите 4 изиграни мача. " Лудогорец " е втори със 7 т., следван от " Рома " (4 т.) и ХИК (1 т.).

" Ние сме упорит тим. Знаем против кого ще се надигнем на следващия ден. Ако имаме късмет - ще го грабнем с две ръце. От първия мач сме споделили, че против който и където и да играем, имаме цел да победим. Това ни е задачата и за утрешния мач ", разяснява Шимунджа.

Той разкри и част от тактиката, с която ще се опита да реализира триумф против водения от Мануел Пелегрини състав на " Бетис ": " Ние играем против класни противници и би трябвало да се приспособяваме към техния метод на игра. Специално в отбрана би трябвало да сме фокусирани, съсредоточени и спокойни. Трябва да сме покрай съперника. Трябва да сме нападателни в офанзива и в междинната част от терена. "

Шимунджа няма да разчита на възстановяващия се от артроскопия Доминик Янков. Друг национал - Кирил Десподов, още не е изцяло подготвен за игра, само че има късмет да се появи в утрешния дуел. Десподов игра за последно на 10 октомври при успеха с 2:1 над " ЦСКА-София ", когато бе заменен в 68-ата мин. Оттогава има проблем с бедрен нерв. " Кирил Десподов стартира с бягане и ще забележим реакцията след тези тренировки. Останалите са разполагаем за игра ", изясни словенският ментор на " Лудогорец ".

Двубоят е от 19:45 ч. на ст. " Хювефарма Арена " в Разград и ще бъде излъчен директно по " Макс спорт 3 ". От " Лудогорец " оповестиха още през вчерашния ден по обед, че всички билети за мача са продадени и трибуните ще са цялостни. УЕФА назначи за основен рефер австриеца Харалд Лехнер.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР