Лудогорец бе домакин на престижен международен семинар с участието на

...
Лудогорец бе домакин на престижен международен семинар с участието на
Коментари Харесай

Лудогорец бе домакин на престижен международен семинар

Лудогорец бе хазаин на влиятелен интернационален семинар с присъединяване на Интер, Шахтьор Донецк, Валеренга, Екселсиор, Гент и Макаби Нетаня. В интервала 22 -24 ноември клубът посрещна представители на упоменатите футболни клубове, които са членове на EFDN (European Football for Development Network), оповестява уеб сайтът на “орлите ”.
 Лудогорец праща национал в дубъла Лудогорец праща национал в дубъла
По време на семинара гостите се срещнаха с положителните практики на Лудогорец в работата с младите гении и развиването на техните спортни и житейски умения посредством футбола, се добавя още в материала. Демонстрирани бяха тренировки по ментална аритметика, които единадесеткратните първенци от време на време организират във футболната си академия, психически извършения за насърчаване на обществени умения, както и чисто спортно-технически занимания за създаване на работа в екип, убеденост и почитание към съперника.

Всички участници останаха впечатлени от изискванията, които Лудогорец дава на спортистите и екипа в подготвителните центрове, както и на почитателите на стадион “Хювефарма Арена “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР