Лошото време сякаш ни направи още по-нетърпеливи за слънчевите дни,

...
Лошото време сякаш ни направи още по-нетърпеливи за слънчевите дни,
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 17 находки от новата колекция на Zara

Лошото време като че ли ни направи още по-нетърпеливи за слънчевите дни, когато ще можем да захвърлим най-сетне палтата и и ще можем носим красиви рокли, сантиментални блузи и ефирни поли. Искаме към този момент да покажем и стъпалата и красивия си педикюр, нали? Точно по тази причина минаваме на пролетно-лятна вълна с няколко шопинг находки, които открихме в новата сбирка на. А какъв по-подходящ ден за извършване на покупки от събота.

Миди роклята на цветя, класическа пола солей в светли тонове, must have риза с обемна яка, необятен панталон от пъстър и тениска с щампа са единствено част от нещата, които незабавно приковаха вниманието ни и които бихме носили неведнъж през идващите месеци. Но извършването на покупки въпреки всичко би трябвало да е рационално и не би трябвало да се затрупваме с неща, за които сме сигурни, че ще облечем единствено един път.

Затова, преди да пристъпите към някое от тези неща (онлайн или ще се разноските до някой от магазините на марката), си помислете с кое от останалите неща в би си подхождало и до каква степен се вписва в персоналния ви жанр. Ако си отговорите почтено, ще ви бъде по-лесно да изберете това, което е най-подходящо за вас самите. Е, време е за съботен шопинг!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР