Лоша или напълно липсваща пътна инфраструктура, чести аварии на ВиК

...
Лоша или напълно липсваща пътна инфраструктура, чести аварии на ВиК
Коментари Харесай

Лоши пътища и В и К аварии – инфраструктурните язви на Бургас

Лоша или изцяло изчезнала пътна инфраструктура, чести повреди на ВиК системата, реорганизация на ГКПП-Малко Търново, създаване на укрепителни уреди в държани парцели в околност „ Ъгъла “ - кв. Сарафово, основаване на Фармацевтичния факултет към университет " Проф. доктор Асен Златаров " и други значими тематики за региона. Това са тематиките, които кметове, народни представители и ръководители на общинските препоръки в област Бургас разисквани на среща инициирана от регионалния шеф проф. Мария Нейкова. Темата беше провокации и цели за развиването на района.

„ Решаването на тези въпроси безспорно има значимо публично значение за област Бургас и по тази причина аз и сътрудниците ми от Областна администрация ще работим предпочитано за това. Благодаря на всички присъстващи, че се включиха в разискването с отговорност и угриженост и демонстрираха дейна социална позиция и подготвеност за взаимна работа “, сподели проф. Мария Нейкова.

Присъстващите бургаски депутати дефинираха самодейността на регионалния шеф като добра и показаха убеденост, че когато става въпрос за цели на района партийните разлики ще останат на назад във времето. Те се ангажираха да работят интензивно в посока бързото решение на проблемите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР