Лос Анджелис. Принц Хари става главен директор по влиянието и

...
Лос Анджелис. Принц Хари става главен директор по влиянието и
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: Принц Хари става началник във фирма за психиатрична помощ

Лос Анджелис. Принц Хари става основен шеф по въздействието и образованието на компанията за психиатрична помощ Better Up Inc, оповестява The Wall Street Journal във вторник.

В новата си роля Хари се чака да взе участие в начинания като решения за продуктова тактика и благотворителни вноски и да се застъпва обществено по тематики, свързани с психологичното здраве.

По-рано този месец телевизионното изявление на Опра Уинфри с внука на кралица Елизабет и американската му брачна половинка Меган Маркъл потопи английската монархия в най-голямата рецесия от гибелта на принцеса Даяна, майката на Хари и по-големия брат Уилям, през 1997 година, като Меган се оплака, че е имала съществени душевен проблеми, за които не е получила помощ и схващане от кралското семейство, както и от хипотетичен расизъм в двора на Елизабет II.

36-годишният Хари и 39-годишната Меган разтресоха монархията още през януари 2020 година, когато оповестиха желанието си да правят отстъпка от кралските отговорности и да стартират нов живот оттатък Атлантическия океан.

Миналия месец Бъкингамският замък разгласи, че Хари и Меган са скъсали дефинитивно с кралското семейство и няма да се завръщат като работещи членове и ще изгубят покровителството си.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР