Лорен Силвърман, годеницата на Саймън Коуел, изглеждаше прекрасно, докато присъстваше

...
Лорен Силвърман, годеницата на Саймън Коуел, изглеждаше прекрасно, докато присъстваше
Коментари Харесай

Годеницата на Саймън Коуел зашеметява на гала на Air Ambulance с принц Уилям и Том Круз

Лорен Силвърман, годеницата на Саймън Коуел, изглеждаше прелестно, до момента в който присъстваше на благотворителна вечер дружно с кралски особи и звезди.

The Светската персона, която споделя сина си Ерик с музикалния магнат, удиви в черна рокля на церемония на Air Ambulance, извършена в Raffles в Лондон. Тя съчета дългата до земята рокля с черни токчета с каишки и златни обеци с халки. Лорън беше пуснала буйната си черна коса и преметната през едното рамо.

Майката на две деца сияеше, до момента в който позираше за фотоси с приятеля си на звездното събитие. Лорън и съдията от Britain's Got Talent са дружно от 2013 година Те посрещнаха сина си Ерик година по-късно. Лорън също има наследник на име Адам от предходна връзка.

Лорън и Саймън потвърдиха годежа си през януари 2022 година и от този момент възнамеряват сватбата си. Въпреки това, Саймън в предишното се дразнеше за " импровизиран " брачен ден с бъдещата брачна половинка Лорън. Той сподели, че би отвел Лорън по пътеката незабавно щом падне шапката, вместо да възнамерява несъразмерна ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР