Лондон. Тайсън Фюри поддържа във форма пиперливия си език. Носителят

...
Лондон. Тайсън Фюри поддържа във форма пиперливия си език. Носителят
Коментари Харесай

Фюри захапа Джошуа и Усик: Непотребен безделник и зобаджия!

Лондон. Тайсън Фюри поддържа във форма пиперливия си език.

Носителят на купата на WBC оплю Александър Усик и сънародика си Антъни Джошуа. Фюри е гневен на AJ, че е дал купите на WBA/WBO/IBO/IBF на Усик при борбата им през септември в Лондон. Тайсън държеше всички тези шампионски пояси, когато победи Владимир Кличко през 2015-та.

" Знаете ли кое не мога да проумея? Че AJ даде на Украйна всички тези трофеи, откакто аз толкоз дълго време ги събирах. Непотребен лентяй! "

Фюри обаче не завърши до тук. Боксьорът от Манчестър се насочи към Усик, набеждавайки го, че е на стероиди може би тъй като за пръв път в кариерата си качи толкоз мускулна маса, с цел да влезе в тежката категория.

" Позволи на някакво малко стероидно дребосъче да се качи от междинната категория и да ти вземе всички трофеи. Трябва някой същински английски бомбардировач като мен да отиде и да върне тези трофеи назад във Англия. "

За допълнение единствено вмятаме, че Усик в никакъв случай не е давал позитивен допинг тест. От друга странаФюри има позитивен допигн тест, дружно с братовчед си Хюи, за анаболния стероид нандролон през 2015-та, откакто победи Кристиян Хамър.

33-годишният Фюри идва след победа в 11-тия рунд с ТКО над Дионтей Уайлдър при шампионския им дуел през предишния октомври.

" Непотребен лентяй, " продължи Фюри. " Честно - дайте ми ги, дайте ги на `Gypsy King`. Дайте ми ги! Ще ги слага на мястото им. Ще ги отърва от шампионските им пояси. "

Джошуа и Усик имат плануван реванш евентуално през април.

Фюри също би трябвало да се бие през април, само че към момента не е ясно против кого. Сънародника му Дилиън Уайт е апетитен за възможен съперник, само че все още двата тима не реализират единодушие за хонорарите.

Източник:

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР