Лондон. Мениджърът на Челси Томас Тухел претърпя едва трета загуба,

...
Лондон. Мениджърът на Челси Томас Тухел претърпя едва трета загуба,
Коментари Харесай

Тухел: Почти през цялото второ плувреме нямахме удари

Лондон. Мениджърът на Челси Томас Тухел претърпя едвам трета загуба, откогато застана отпред на тима. Тя пристигна в лондонското дерби с Арсенал. " Сините " отстъпиха с 0:1 на своя стадион, а след мача Тухел призна, че е отчаян от многото пропуски на неговите футболисти.

" Първото полувреме протече обикновено. Създадохме задоволително положения, с цел да водим с 3:0, а вместо това губехме с 0:1, тъй като забравихме по какъв начин се вкарват голове в противниковата врата и помогнахме на противника да вкара в нашата. Не знам по какъв начин Арсенал щеше да стигне до попадение, в случай че ние не им бяхме съдействали ", разяснява Тухел.

" В офанзива ни липсваше малко повече заостреност, не бяхме задоволително енергични. Това е моя отговорност. Не би трябвало да чакаме, че ще печелим, даже и да не играем на 100% от опциите си. Почти през цялото второ плувреме нямахме удари. Явно има още какво да учим ", сподели още немският експерт.

Челси пропусна възззможността да се изкачи на трето място в класирането, измествайки Лестър. Разликата сред тях е 2 точки в интерес на " лисиците ". Двата тима ще се срещнат в директен дуел на " Стамфорд Бридж " на 18 май, само че още на 15 ще излязат един против различен във финала за ФА Къп.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР