Лондон. Домове, пътища и метростанции бяха наводнени, докато две лондонски

...
Лондон. Домове, пътища и метростанции бяха наводнени, докато две лондонски
Коментари Харесай

London Evening Standard: Наводнения в Лондон и Южна Англия

Лондон. Домове, пътища и метростанции бяха наводнени, до момента в който две лондонски лечебни заведения помолиха пациентите да ги заобикалят поради залети улици, водещи към тях, откакто гръмотевични стихии и проливни дъждове поразиха столицата и южната част на Англия в неделя, написа London Evening Standard .

Агенцията за околна среда издаде шест предизвестия за наводнения в югоизточната част на страната, до момента в който в Англия и Уелс общо имаше19 сигнала за евентуално наводняване.

Най-голямо количество дъжд в неделя падна в парка „ Сейнт Джейм “с в Лондон 41,6 литра на кв.м.

Жителите в Североизточен Лондон използваха кофи, метли и дървени дъски, с цел да основат спонтанна отбрана против наводнения за домовете си, до момента в който вода, бликаща от метростанция, беше снимана на видео.

Българката Мария Пеева, управител на ресторант, която живее в Уудфорд, сподели, че спалнята на съседа й е наводнена, а синът й е работил с други поданици, с цел да предотврати навлизането на дъждовната вода от вкъщи им. Това е декларирала самата тя за вестника.

46-годишната госпожа Пеева сподели: „ Синът ми отиде да купи храна от локалния магазин - до момента в който се върна цялата улица към този момент беше наводнена и водата влизаше в нашата входна врата. “

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР